Azar Alsharif, Sean Edwards, Pia Eikaas, Morten Langeland, Laura Pappa, Reinaart Vanhoe

Tidligere

ARCHIPELAGO: AN ARCHIPELAGO MIXTAPE III

Image press release kopi

Kjære lytter,

For tredje året på rad presenterer Archipelago en utstilling i form av en mikstape. Fjorårets opptak blir overskrevet, og den nye utstillingen sendes fra 29. juni 2018.

Sommerens lydspor består av nye verk fra seks internasjonale kunstnere og forfattere: Azar Alsharif (Iran/Norge), Sean Edwards (Storbritannia), Pia Eikaas (Norge/Danmark), Morten Langeland (Norge), Laura Pappa (Estonia/Nederland) og Reinaart Vanhoe (Belgia/Nederland). Arbeidene og interessene er mangfoldige; et sted mellom skulptur og skriving, grafisk design og musikk - er årets mikstape en sammensetning av poesi, feltopptak, fortellinger og nøye konstruerte lydspor.

Fra 29. juni er mikstapen tilgjengelig på http://mixtape.archipelago.space, og på Hordaland kunstsenter.


God fornøyelse!

--
Archipelago er en dynamisk og fleksibel utstillingsplattform på Hordaland kunstsenter i Bergen og er støttet av Bergen kommune og Kulturrådet.

mandagStengt
tirsdagStengt
onsdag12:00-17:00
torsdag12:00-17:00
fredag12:00-17:00
lørdag12:00-17:00
søndag12:00-17:00

Hordaland kunstsenter holder til i Bergen, og ble etablert i 1976 som det første kunstsenteret i Norge. Aktiviteten på Hordaland
Kunstsenter er synlig gjennom utstillingsprogrammet, med lik vekt på seminarer, presentasjoner og dialog. Siden 1987 har
Hordaland kunstsenter hatt et nordisk gjesteatelierprogram, som fra 2008 også er åpent for
internasjonale kunstnere, kuratorer, skribenter og andre innen kunstfeltet.