Ingeborg Kvame

Tidligere

PROSJEKTUKE 3

 

Årets tredje prosjektuke er tildelt kunstneren Ingeborg Kvame, som vil gjennomføre prosjektuken som en vandring mellom Kristiansund og Molde.

 

Kvames prosjekt har et relasjonelt tilsnitt der hun underveis på reisen inviterer mennesker til samtale. Hun interesserer seg for det liminale, det som handler om overganger og transformasjoner i livet, og samtalene vil dreie seg om tanker og opplevelser knyttet til dette. Møtene vil avsluttes med at deltakerne sammen utforsker et visuelt språk som vil underbygge temaer som kom frem i samtalen. Dette vil igjen danne motiv for et pågående broderi som vil utvikles underveis og til slutt vises på Møre og Romsdal kunstsenter.

 

«Reiser benyttes som en metafor for det liminale, det samme gjør trapper og broer - noe som tar oss fra ett sted til et annet. I naturen har vi bølgene som bryter, havet som møter land. Solen som står opp og solen som går ned - skumringstimen. Årstidene.»

 

Ingeborg Kvame har sin utdannelse fra Robert Gordon University i Aberdeen, og bor og arbeider i Stavanger. Hun har hatt utstillinger på blant annet Haugesund Billedgalleri, Prosjektrom Normanns og Grünerløkka kunsthall, og har deltatt på Vestlandsutstillingen flere ganger.

 

 

Prosjektukesamtale:  Onsdag 29. august klokka 19.00 i Bud ( nærmere stedsbeskrivelse kommer senere)

Kunstneren i samtale med daglig leder ved MRK

mandagStengt
tirsdag11:00-17:00
onsdag11:00-17:00
torsdag11:00-17:00
fredag11:00-17:00
lørdag11:00-16:00
søndagStengt