Bente Sommerfeldt - Colberg

I dag

SKULPTUR, OBJEKTER

Bente Sommerfeldt Colberg

Vestfold Kunstsenter må dessverre holde stengt fra fredag 5.mars til og med 15.mars.

Dette skyldes regionale forsterkede smitteverntiltak etter covid-19 forskriften som trer i kraft i Tønsberg kommune fredag 5.mars.

Vi beklager dette og håper vi kan åpne igjen om ikke lenge.

 

 Arbeidene i utstillingen synliggjør ulike fortellinger, sammenhenger, lengsler og hendelser som stedfortredere for våre egne. De refererer til en felles virkelighetsverden knyttet til eksistensielle forutsetninger eller prøvelser.

 

Bente Sommerfeldt-Colberg (f. 1966) er bosatt og arbeider i Lier og er utdannet ved Kunstakademiet i Bergen og Universitetet i Oslo. Hun arbeider
med kinetisk kunst i form av bevegelige objekter, skulptur og installasjon. Arbeidene hennes spiller på kroppslige og mentale relasjoner, de er sanselige og poetiske, og inneholder et spenningsfelt mellom fiksjon og virkelighet. Sommerfeldt-Colberg har blant annet stilt ut ved Kunstnerforbundet i Oslo, Sogn og Fjordane Kunstmuseum, Oslo Kunstforening og Galleri 21 i Malmø. Hennes arbeider er innkjøpt av Sørlandets kunstmuseum og Norsk Kulturråd.

Gjeldende koronarestriksjoner gjør at vi dessverre ikke kan gjennomføre et åpningsarrangement til denne utstillingen. Utstillingen er åpen som normalt. Alle besøkende oppfordres til å holde avstand, benytte håndsprit ved inngangen og følge de gjeldede smitteverntiltakene. Det er en begrensning på 10 personer i utstillingen samtidig.

www.bentesommerfeldt-colberg.no

www.vestfoldkunstsenter.no

Utstillingen er støttet av Norsk Kulturfond.

mandagStengt
tirsdagStengt
onsdag11:00-16:00
torsdag11:00-16:00
fredag12:00-15:00
lørdag12:00-15:00
søndag12:00-15:00