NYHETER

Ny daglig leder i KiN22/01/2016

Landsforeningen Kunstsentrene i Norge har ansatt Merete Hovdenak i et ettårs engasjement som ny daglig leder for foreningen. Hun tiltrer 1.april, og skal arbeide for å styrke og synliggjøre Norges 15 kunstsentre. Sekretariatet vil være basert i Oslo.

Merete Hovdenak (f. 1978) er utdannet kunsthistoriker fra Universitetet i Oslo og Universitetet i København. Hun har tidligere vært avdelingsleder og museumskonservator ved Trondheim kunstmuseum, og kommer nå fra en stilling som konservator i Galleri Würth Norge.

Om innholdet i stillingen sier hun:

-          Jeg gleder meg veldig til å begynne i arbeidet som daglig leder ved Kunstsentrene i Norge. KiN er et spennende nettverk på kunstfeltet og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med arbeidet som gjøres lokalt og å kunne synliggjøre sentrene nasjonalt.

 

Styreleder Kristin Mandt Heim sier at styret i KiN er veldig glade for å ha ansatt Merete Hovdenak som ny daglig leder.

-          Merete Hovdenak har både solid faglig kompetanse, samt god kjennskap til mange deler av det norske kunstfeltet. KiN som organisasjon er nå over selve etableringsfasen, og vi går inn i en spennende periode hvor rammene for den videre utviklingen av Kunstsentrene i Norge, samt foreningens plass i det norske kunstlandskapet skal legges.  Vi er trygge på at Merete Hovdenak vil være en viktig ressursperson i dette arbeidet, og ser frem til å få henne på plass som foreningens nye daglige leder.

 

 

Frem til 1. april kan henvendelser til KiN rettes til styret v/ styreleder Kristin Mandt Heim.

Telefon: 91 82 98 67

Epost: kristin@mrkunst.no

Tilbake til liste